Verhuizingen

We willen in de eerste plaats de mannen zijn die uw spullen veilig van de oude naar de nieuwe woning brengen. 
De eigenaar van het verhuisbedrijf is bijna altijd bij de verhuizing aanwezig, er zijn korte lijnen op de verhuisdag en we doen er alles aan om u met zo min mogelijk stress te verhuizen. En dat lukt ons erg goed!

Kasten en bedden worden vakkundig ge(de)monteerd volgens de richtlijnen van de fabrikant!

Bij een verhuizing door Keulen verhuizingen heeft u automatisch recht op de Keulen verhuisgarantie en de gratis verhuisverzekering!
Daarnaast vragen we geen aanbetaling vooraf en kunt u bij ons pinnen op de verhuisdag na afronding van de werkzaamheden.  

Wij voldoen aan alle aan erkende verhuisbedrijven gestelde kwaliteitseisen en gaan daarin op bepaalde punten zelfs verder. Dat levert ons een extreem laag aantal schade's en klachten op. Vorig jaar hadden we op 450 verhuizingen slechts 2 schade's en geen serieuze klachten.
Daar zijn we terecht trots op!
De kwaliteitsnormen zoals deze in de verhuiswereld gangbaar zijn gaan voor ons echter niet ver genoeg.
Wij hebben eigen normeringen die verder gaan. Bij ons is er bijvoorbeeld ook veel aandacht voor "schoon" verhuizen. We ontwikkelen ons product hierin steeds verder.  

Wij hebben vaste opdrachtgevers die zeer bewust voor deze hoge kwaliteit en ook voor onze flexibiliteit hebben gekozen.

Al uw kwetsbare meubels worden door ons op de verhuisdag ingepakt met verhuisdekens en ingeseald. Zo bent u er van verzekerd dat er maximale zorg aan uw inboedel wordt gegeven! 

Ook kunnen we al uw losse spullen een dag voor de verhuizing of soms op de verhuisdag zelf inpakken in dubbelribs verhuisdozen en desgewenst in het nieuwe huis weer uitpakken.

Naast de particuliere, projectmatige, internationale en zakelijke verhuizingen zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen en mensen met zorg. Daarbij trekken we alle registers open en zorgen we voor een vlot verlopen en onbezorgde verhuizing.

We hebben geen problemen met het verhuizen van uw waterbed, jukebox of piano. Als er inboedelstukken zijn met een "gebruiksaanwijzing" dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

Verhuisliftverhuur Limburg

Onze moderne verhuisliften werken graag op grote hoogte. Ze komen moeiteloos met een gevulde bak (200 kilo) tot op 21 meter hoogte ( 6 hoog ). Verhuizen met de verhuislift is een snelle en veilige manier om uw spullen te verhuizen.

Opslag

Onze opslagruimte in Susteren is beveiligd en geconditioneerd. Voor opslag van inboedels kunt u bij ons terecht tegen zeer concurerende prijzen!

Verkoop verhuismiddelen 

We verkopen nieuwe professionele verhuismiddelen tegen bouwmarktprijzen!
Bijvoorbeeld; verhuisdozen van dubbel ribkarton. De beste in zijn soort. Zijn meerdere keren te gebruiken zonder tape!
De bodem is zelfs 3 lagen dik en kan eenvoudig belast worden tot 50 kilo.
Tevens verkoop van inpakpapier, noppenfolie, trekfolie enz...
 
Inboedelzorg Keulen
Oude Rijksweg Noord 54
6114 JG Susteren
046-4334035